Algemene voorwaarden

Continental ondersteunt de aankoop van een set motorbanden van Continental met een cashback van € 20,-.

In principe kan de cashback bij elke motordetaillist in Nederland en België aangevraagd worden. De actie geldt voor de aankoop tussen 13.03.2018 en 30.04.2018 van alle sets (2 stuks) motorbanden van Continental in de volgende types: ContiRoadAttack 3, ContiSportAttack 3, ContiTour of TKC 70.

De cashback wordt maar één keer toegekend per aangekochte set banden en geldt alleen voor motorbanden die beschikbaar zijn tijdens de actieperiode. Bij aankoop van één band, geldt de cashback actie niet.

Alleen de koper zelf (de consument) heeft recht op de cashback en slechts één keer. Onvolledige of onjuiste informatie leidt tot uitsluiting. Alleen volledige facturen gelden als aankoopbewijs, geen kassabonnen. De naam van de koper moet op de factuur aangegeven zijn. De aankoop van Continentalmotorbanden én de productnaam moeten duidelijk op de factuur aangegeven zijn.

Wie wil deelnemen, moet zich registreren op de actiewebsite en een kopie van de aankoopfactuur van de banden per e-mail opsturen of via de website uploaden. De inzendingsperiode sluit op 15.05.2018. De datum waarop de e-mail is verzonden of de upload is gedaan, is hierbij leidend.

Rechtmatige deelnemers ontvangen de cashback van € 20,- op de door hen aangegeven rekening. Andere betaalmethodes of cashbacks zijn uitgesloten.

Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de cashback is dat de koper woonachtig is in Nederland of België en een Nederlandse of Belgische bankrekening heeft. Uitgesloten zijn banden voor commercieel gebruik, voor wederverkopers en voor eerste montage. Medewerkers van het Continentalconcern (inclusief diens dochterondernemingen) en hun gezinsleden en medewerkers van alle gespecialiseerde verkooppunten zijn uitgesloten van deze actie.

Het verzamelen, opslaan, gebruiken en doorgeven van persoonlijke gegevens door Continental Reifen Deutschland GmbH vindt plaats onder strikte naleving van de Duitse Wet Bescherming Persoonsgegevens en met als enige doel de ContiMotoBonus af te handelen. Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet doorgegeven aan derden of misbruikt voor reclamedoeleinden.

Over het wel of niet toekennen van de cashback kan niet worden gecorrespondeerd.

Terug naar startpagina